Contact

Heb je een vraag of wil je een intake inplannen? Ik hoor graag van je. Vul onderstaand formulier in en ik neem snel contact met je op.

Ik hoor graag van je

Naam(Vereist)
DD slash MM slash JJJJ
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meest gestelde vragen

Wat heb ik genoten van de coaching sessies met / door Carolien. Ongelofelijk hoeveel ik in relatief korte tijd korte tijd heb kunnen leren als het gaat om het herkennen, ervaren en uitspreken van mijn behoeften. Ik voel me meer in balans en trouw aan mezelf. Carolien's kracht zit in goed kunnen luisteren, humor, zelfspot, de juiste vragen stellen en doorvragen, zonder oordeel. Ze combineert theorie en praktische oefeningen dusdanig dat je er ook écht iets mee kunt.

Iris

Wat een feest om Carolien als coach te hebben. Ze is heel positief, heeft humor en schakelt eenvoudig tussen oefeningen om dat wat zich aandient uitgebreider te kunnen bespreken. De sessies met Carolien hebben mij nieuwe inzichten gegeven en mij versterkt in wat ik al wist en nu meer voel. Dank Carolien voor deze 'reis' die we samen maakten.

Ynama

Carolien ervaar ik als een oprechte, betrouwbare, gepassioneerde en enthousiaste coach. Vanuit haar informatie en gelijkwaardige toenadering voel ik mij veilig mij open te stellen. Zonder oordeel pakt ze elk vraagstuk professioneel aan. Mede door haar empathie, het goede luisteren en analytisch vermogen kom ik bij iedere sessie tot de kern. Daarna voel ik mij opgeruimder, energieker en lukt het mij om meer verbinding te maken met mijzelf en mijn omgeving.

Hilde