Ervaringen

Wat anderen zeggen over de coaching VanLien

Ervaringen

Wat heb ik genoten van de coaching sessies met / door Carolien. Ongelofelijk hoeveel ik in relatief korte tijd heb kunnen leren en bereiken als het gaat om het herkennen, ervaren en uitspreken van mijn behoeften. Ik voel me meer in balans en trouw aan mezelf. Carolien’s kracht zit in goed kunnen luisteren, humor, zelfspot, de juiste vragen stellen en doorvragen, zonder oordeel. Ze combineert theorie en praktische oefeningen dusdanig dat je er ook écht iets mee kunt.

Iris

Wat een feest om Carolien als coach te hebben. Ze is heel positief, heeft humor en schakelt eenvoudig tussen oefeningen om dat wat zich aandient uitgebreider te kunnen bespreken. De sessies met Carolien hebben mij nieuwe inzichten gegeven en mij versterkt in wat ik al wist en nu meer voel. Dank Carolien voor deze “reis’ die we samen maakten.

Ynama

Carolien ervaar ik als een oprechte, betrouwbare, gepassioneerde en enthousiaste coach. Vanuit haar informatie en gelijkwaardige toenadering voel ik mij veilig om me open te stellen. Zonder oordeel pakt ze elk vraagstuk professioneel aan. Mede door haar empathie, het goede luisteren en analytisch vermogen kom ik bij iedere sessie tot de kern. Daarna voel ik mij opgeruimder, energieker en lukt het mij om meer verbinding te maken met mijzelf en mijn omgeving.

Hilde

Het enthousiasme straalt eraf tijdens onze loopbaan sessies. Carolien heeft me erg geholpen tijdens dit traject, ik heb veel over mezelf geleerd dat zal helpen bij mijn loopbaan en ook privé. Ze heeft veel kennis in huis en ik voel me op mijn gemak zodat ik vrij en open kan praten. Ik zou haar zeker aanbevelen als loopbaancoach!

Nienke

Zelf ben ik door een kennis bij Carolien terecht gekomen omdat ik vast was gelopen in mijn loopbaan. Vanaf het begin had ik al een klik met Carolien. Zij kon haarzelf goed in mij verplaatsen. Carolien is heel deskundig, motiverend en een goede luisteraar. Zij stelt veel vragen en maakt je bewust van je eigen gedrag. Dankzij de lessen ben ik persoonlijk gegroeid in zowel mijn werk als privé. Wat ook leuk is, na onze harde werk, is dat ik 2 banen aangeboden heb gekregen! Als ik een loopbaan coach aan iemand mag aanbevelen, dan zou ik zeker voor Carolien kiezen. 🙂

Angela

Carolien kan goed luisteren en heel goed doorvragen. Zij neemt geen genoegen met een half antwoord maar gaat samen met jou op zoek naar de kern, daar waar jouw vraag of worsteling om draait. Dat doet ze zonder oordeel waardoor er ook het vertrouwen en de bereidheid ontstaat samen écht te kijken naar wat het is. Zij support het nadenken over oplossingen, ander gedrag of een andere denkwijze. Carolien heeft een flinke dosis humor en zelfspot, die gebruikt ze in haar coaching maar ook om de sfeer binnen een groep luchtig te houden of weer een beetje 'wakker' te krijgen. Ik heb meerdere keren met Carolien geoefend en gespard voor onze opleiding tot gecertificeerd Coach. Zij is een heel prettig studiemaatje, 'halen en brengen' zijn goed in balans. Ik kijk ernaar uit om dit collegiaal overleg voort te zetten!

Marieke

Zeer tevreden! Carolien is een coach die goed luistert, vertrouwen schept en in korte tijd samen tot de kern komt. De sessies hebben voor mij een aantal belangrijke eyeopeners en zelfkennis opgeleverd waar ik mee verder kan. Menno

Menno

Omdat ik Carolien al kende en hoog had zitten, verwachtte ik stiekem al wel dat ons coachingstraject vlot zou verlopen. Carolien is immers fijnbesnaard, empathisch en gedreven. Maar wat een fijne verrassing alsnog, al die talenten en vaardigheden waar ik nooit bij had stilgestaan. Hoe organisch de gesprekken verliepen en hoe flexibel ze dus bijstuurde wanneer ik recente ervaringen over haar uitstortte. Liep ik tegen iets aan dat mijn waarden betrof? Dan pasten we toch een oefening in, die me daarmee verder hielp? Resultaat: ik ken en accepteer mijn kwaliteiten en valkuilen beter, ben getraind in lastige gesprekken en ik heb Carolien nu nog hoger zitten dan voorheen. Daarom heb ik haar ook hartelijk aanbevolen bij bekenden.

Arjan